söndag 21 december 2008

I musikens tecken
Lördag var en dag med skiftande musikaliska upplevelser. Första gången med sonen i konserthallen i ljusblå uniform, en av 13 klarinetter. Lät väldigt bra och till min ära spelade de ett Mamma-mia-medley. Hans uniform var garanterat den skrynkligaste på scenen och den åkte snabbt av efter framträdandet.


Senare på kvällen bar det av till puben. Där uppträdde stans välsignade bluesmamma; Cecilia med band. Det var en upplevelse värd att minnas. Puben var knökfull av förväntan och ingen blev besviken. Det handlar inte om någon A4-musik när det gänget spelar. De kan göra polska av Janis Joplin, sjunga strupsång till "Små lätta moln" och publiken är med på noterna. Jublet ville inte sluta. Själv satt jag lite lycklig och såg mig omkring. Det är i såna ögonblick det är värt allt slit med puben, när människor kommer samman om en upplevelse och vi har gjort det möjligt.


Satte också upp skyltar på lagertankarna med våra etiketter. Vi har skött marknadsföringen dåligt av vår egen öl, men nu har vi etiketter på gång och snart ligger de ute på webben också. (Blev helt fel färger på etiketten här, men det får duga.)
Söndag var städdag. Bäst var att ugnsluckan nu går att se in igenom igen.
Götilda

Inga kommentarer: